Lehdistötiedote 21.2.2017: Tammelan kuntavaaleissa mukana sitoutumattomien yhteislista

Julkaisuvapaa heti

Lataa PDF-versio: Lehdistötiedote 21.2.2017

Tammelan kuntavaaleissa mukana sitoutumattomien yhteislista

Meidän Tammela -yhteislistan ehdokkaina ja taustajoukoissa on vaikuttajia läpi puoluekentän. Listan ehdokkaita yhdistää halu kehittää Tammelaa sen vahvuuksiin pohjaten, yhteistyössä, toisia kuunnellen ja muiden mielipiteitä arvostaen.

Listan ehdokkaiksi hyväksytään kaikki, jotka sitoutuvat yhteisiin teeseihimme ja toivomme kaikkia kiinnostuneita olemaan yhteydessä!

Lapsiperheistä vetovoimaa, ihan totta!

Mitä enemmän nuorta väestöä, sitä paremmat eväät kunnalla on menestyä. Kunnan houkuttelevuutta lapsiperheiden silmissä ei saa aliarvioida eikä tehdä päätöksiä, jotka vähentävät sen houkuttelevuutta. Elinvoimaiset kylät, joiden keskiössä on koulu, ovat todistetusti lisänneet asukkaita kuntaan.

Yhdessä eteenpäin, vauvasta vaariin

Tammela menestyy tekemällä yhteistyötä kaikkien osapuolten kesken. Valtuustoesitykset tulee valmistella yhteistyössä koko valtuuston kesken, muiden ajatuksia kuunnellen ja arvostaen. Jokaisen esityksen lähtökohtana tulisi olla, että kaikki valtuutetut voivat seistä esityksen takana. Tällä tavoin varmistetaan, että kaikki kuntalaiset huomioidaan päätöksenteossa.

Keskittämisen tie on kuihtumisen tie

Tammelan on mahdollisuus erottautua positiivisesti muista Hämeenlinna-Helsinki-Tampere -kehityskäytävän läheisyydessä olevista kunnista elinvoimaisilla kylillä, joiden keskiössä on kyläkoulut. Kunnalla ei ole mahdollisuuksia kilpailla suurempien naapuriensa kanssa keskustan palveluilla. Kunnan tulee keskittyä siihen mistä se jo valmiiksi tunnetaan ja minkä se osaa paremmin kuin muut – aktiiviset kylät ja kehittyvä keskusta.

Lisätietoja

Sähköposti: meidantammela@gmail.com
Internet: www.meidantammela.fi
Facebook: fb.me/meidantammela

Ehdokkaat 20.2.2017

Tuomas Rantala
Puh. 050 322 2937
tuomas.k.rantala@gmail.com

Erkki Salama
Puh. 040 512 1443
e.j.salama@gmail.com

Katariina Suutela
Puh. 044 304 3903
kata.suutela@gmail.com

Ilkka Tuovinen
Puh. 040 135 880
ilkka.tuovinen@gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.