MUUTOS ON TULTAVA! JA MUUTOSHAN TULI!

Tammelassa kunnallispolitiikka on valtaa pitävien jyräävää sanelupolitiikkaa. Tärkeitä päätöksiä on tehty heppoisin perustein. Konsulttitoimistolla teetettiin kallis selvitys joka pohjautuu suurimmilta osin hyvin pitkän ajan ennusteisiin jotka ovat todella epäluotettavia. Päätöksien pohjana olevat talouslaskelmat virheellisiä ja puutteellisia. Todella suuria menoeriä on kylmästi jätetty laskelmista pois. Kuntalaisia ei ole kuunneltu vaikka teetettiin jopa kuntalaiskysely johon vastasi suuri joukko kuntalaisia. Tulokset jätettiin julkistamatta, ilmeisesti eivät miellyttäneet olivat suorastaan  epämukavia.

Jos olet eri mieltä. Varsinkin jos olet erimieltä päätöksestä joka on peräti kahteen kertaan valtuusto päättänyt ja olet edelleen eri mieltä, niin se on kuulemma demokratian halveksuntaa. Ei se että valtuusto on enemmistöllä jonkun päätöksen tehnyt takaa sitä että se on oikea. Minun mielestä se on demokratiaa että saa olla eri mieltä ja yrittää muuttaa sitä päätöstä jos sitä pitää huonona.

Kuntalaisia pitää kuunnella. Heidän mielipiteensä täytyy ottaa huomioon. Ei saa salailla tärkeitä asioita ja tehdä tärkeitä päätöksiä pienellä piirillä eikä varsinkaan aivan yksin. Sitä paljon puhuttua mutta vähän näkyvää avoimuutta kaivataan.

Pitää tulla muutos ja sehän tulee jos te äänestäjät niin päätätte.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.