Miksi päätin lähteä ehdokkaaksi ja nimenomaan puolueiden ulkopuolisella yhteislistalle?

Koen Tammelan olevan sen tulevaisuuden kannalta merkittävässä tienhaarassa. Näen Tammelan vahvuutena ja mahdollisuutena erottua muusta kuntakentästä nimenomaan sen vahvat perinteet, keskustan lähipalveluineen sekä koko laajan kunnan alueella toimivan erinomaisen kouluverkon. Tämän päälle kaunis luontomme sekä sijainti Helsingin, Tampereen ja Turun läheisyydessä. Tätä strategista kilpailuetua ei tule tuhota.

Tammelaa tulee kehittää sen vahvuuksien varaan ja yksi näistä vahvuuksista on kyläkouluverkosto. Muiden kuntien ajettua kouluverkkonsa alas, Tammelalla on kertakaikkisen loistava mahdollisuus profiloitua edukseen. Digitalisaation tuomat mahdollisuudet ovat todellisia, yhdistämällä ne kunnan kattavaan kouluverkkoon, meillä on mahdollisuus luoda kestävää kilpailuetua pitkälle tulevaisuuteen.

En halua henkeen ja vereen säilyttää kyläkouluja, joskus on pakko tehdä kipeitäkin ratkaisuja. Mutta silloin ratkaisujen perusteluiden on kestettävä päivänvalo, niitä on voitava avoimesti kritisoida mikäli epäkohtia löytyy ja niistä on voitava keskustella. Olen äärimmäisen pettynyt siihen, miten Tammelassa on toimittu kouluverkkoratkaisun suhteen. Olen toistuvasti yrittänyt saada päättäjiltä vastauksia avoimiin kysymyksiin, olen yrittänyt saada havaitsemiani epäkohtia huomioiduksia ja olen toivonut saavani niihin perusteltuja vastauksia. Turhaan.

Kuva - Ilkka Tuovinen ja Musti-koira

Äänestämällä VOIT vaikuttaa!

Haluan, että kuntalaisilla on mahdollisuus äänellään oikeasti vaikuttaa siihen, millainen Tammela tulevaisuudessa on. Tämän johdosta olen ehdokkaana sitoutumattomien listalla, jossa me kaikki jaamme saman näkemyksen kylien, kouluverkon, päätöksenteon ja Tammelan menestystekijöiden suhteen. Meitä äänestämällä, annat äänesi näiden asioiden hyväksi, vaikka juuri se oma ehdokkaasi ei tulisikaan valituksi.

Koen, että mikäli haluaa saada asioihin muutosta, mikäli haluaa näyttää esimerkkiä ja innostaa muita, on itse oltava valmis kantamaan vastuu ja menemään ensimmäisenä tulta päin. Näiden asioiden johdosta, päätin asettua ehdolle. En ole ikinä samaistunut puolueisiin enkä muutenkaan koe puoluepolitiikan olevan erityisen merkityksellistä Tammelan kokoisen kunnan päätöksenteossa. Siksi valitsin sitoutumattomien yhteislistan.

Ilkka Tuovinen #80, kuntavaaliehdokas (sit.), Meidän Tammela yhteislista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *