Heli Halonen

”Sujuva arki Tammelan kylissä”


Ehdolla Tammelan kunnanvaltuustoon!

Heli Halonen

Tradenomi (YAMK), Ammatillinen Opettaja (AmO)

Heli on Sotkamosta Helsingin kautta Tammelaan, kahden kansallispuiston kotiin Liesjärvelle muuttanut yhdistysaktiivi, ammatillinen opettaja ja perheenäiti. Helille tärkeää on elämisen mahdollistaminen myös haja-asutusalueilla sekä Tammelan vetovoimatekijöiden huomioiminen kaikessa päätöksenteossa.

📱 050 340 7944
📧 heli.k.halonen@gmail.com
📍 Liesjärvi


Luottamustoimet

Olen ehtinyt olemaan monessa mukana. Tällä hetkellä puuhailen Liesjärven kyläyhdistys ry:ssä, Tammelan kylät ry:ssä sekä yksityistien hoitokunnassa.

Perustiedot

Ikä: 39 v.
Ammatti: Työskentelen Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymässä ammatillisena opettajana. Minulla on myös sivutoimista yritystoimintaa.
Koulutus: Tradenomi (ylempi AMK), Ammatillinen opettaja (AmO)
Perhe: Perheeseen kuuluu avomies, lapsia ja koiria.
Kotipaikka: Asumme Liesjärvellä
Harrastukset: Asuminen maalla, yhdistystoiminta, metsästys, koirat, kuntoliikunta

Miksi olen ehdolla?

Tammelan kunnalla on lukuisia vetovoimatekijöitä, jotka tulee jatkuvasti huomioida kunnan päätöksenteossa. Nämä tekijät eivät pelkästään houkuttele uusia asukkaita, vaan myös estävät olemassa olevia tekemästä päätöstä poismuutosta. Tammelan vetovoimatekijöitä ovat turvallisen asuinympäristön, harrastusmahdollisuuksien, upean luonnon, aktiivisten kyläyhteisöjen lisäksi muun muassa kyläkoulut sekä sijainti useiden työpaikkoja ja opiskelumahdollisuuksia tarjoavien kaupunkien keskellä.

Me tammelalaiset olemme valinneet Tammelan. Emme odota suuren maailman palveluita kotiovelle. Kohtuullisella tasolla sujuvan arjen on oltava kuitenkin mahdollista myös pienessä kunnassa ja syrjäseuduilla. Tammela on monenlaisten kuntalaisten unelmien asuinpaikka, kun asiat hoidetaan järjellä kuntalaisten ja kunnan etu huomioiden. Haluan olla mukana, kun Tammelaa kehitetään sen vahvuuksiin nojaten.

Blogi-kirjoituksiani

Sotkamosta kahden kansallispuiston kotiin

Olen 39-vuotias turvallisuusalan asiantuntija ja ammatillinen opettaja. Päivätyöni teen amiksessa opettaen vartijan ja järjestyksenvalvojan työtä. Päivätyö vaihtuu kesällä hetkeksi kotityöksi, kun jään äityslomalle. Yhteiskunnallisesti minulle…
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *